Älvdalens Camping

<h3>TRÄNINGSLÄGER I ÄLVDALEN</h3>
Älvdalen i norra Dalarna erbjuder fantastiska möjligheter för er som vill ordna simläger, hockeyläger eller läger för skidåkning.
Vi på Älvdalens Camping tar hand om boende, matlagning och hjälper till med era fritidsaktiviteter, allt för att ni ska kunna koncentrera er på träning och äventyr. I direkt anslutning till Älvdalens Camping ligger ishallen som varje år lockar hockeyläger, precis som simhallen med 50-metersbassängen. Dessutom är Älvdalens sporthall stor och fullt utrustad. Det finns flera mil preparerade längdskidspår i området.
Konstsnö på skidstadion gör Älvdalen till en av de snösäkraste anläggningarna i landet. En del av spåren är belysta vilket gör att skidåkningen pågår långt in på kvällen. Vi hjälper er gärna med ert läger, oavsett om det handlar om sportfiske eller äventyrsläger.

<strong>Älvdalens Camping erbjuder nu skräddarsydda paket för lägerarrangörer!</strong>

Vi har 4 st fullutrustade stugor med 4-8 bäddar, 2 stugor med kök , WC och 4-6 bäddar. 12 st 4-bäddsstugor med trinettkök och tillgång till servicehus, vallabod och torkrum. Totalt finns 124 bäddar på campingområdet! Vi ordnar med helpension.

Logi med helpension från 295/pers. Tillkommer hyra för is eller simhall.

Grupper på minst 15 personer får 20% i rabatt på logi, se ord. prislista
Logi med helpension. Pris från 295kr/pers. och dygn. (2018).

<strong>Söker du nya möjligheter till försäsongsträning?</strong>
<strong>Då är Älvdalen den rätta platsen!</strong>

<strong>Älvdalens camping</strong>

<a href="mailto:kontakt@alvdalenscamping.se">kontakt@alvdalenscamping.se</a>

Telefon: 0215-12344

  • 295kr/pers.
  • Ishockey, Simning, Längdskidor
  • Dalarna