Bollegården

Bollegården ligger mitt i Bollnäs friluftsområde vid Bolleberget. Hit kommer du som vill bo i lugnet mitt i naturen, nära till mängder av sport och friluftsmöjligheter. Vi har en stor gratis parkering och fri wi-fi, i lobbyn finns boxers kanalutbud.

Ski in till Bollebacken med fem nedfarter, funpark med bigjump, rails, boxar och barnbacke med egen lift och pulka område, samt mängder av längdspår runt knuten. Här passerar även flera vandrings och cykelleder, Hälsingeleden, Acktjärleden, skoterleden och en MTB led.

Alldeles bredvid hotellet ligger skidstadion och här finns mängder av fina skidspår, några med konstsnö, så nu finns fina möjligheter för en tidig längdåkningssässong. Bredvid stadion ligger bågskyttebanan, och på bergssidan vid hoppbacken finns fina spår för bergsklättring. Från elljusspåret finns en fin stig som går till brukshundklubben.

<strong>Välkommen till Bollegården, en plats att bli kär i!</strong>

Alla rum har utsikt över berget och dammarna runt den. Bollegården erbjuder tio rum, varav fyra är dubbelrum och sex är rymliga familjerum med 5-6 bäddar. Har finns bastu och tillgång till massör. Den stora trädgården har fina ytor som inbjuder till lek och spel, och ett poolområdet med bassänger och gräsytor. I allen kan du sitta på en bänk och njuta av utsikten, den stora altanen har kvällssol och samma rofyllda omgivning. Inom kort öppnar vår camping i björkdungen, här finns några tält och husvagnsplatser.

<strong>Nu har vi öppnat Black Rock Grill, ett steakhouse i Bollegården!</strong>

Våra kockar Joel &amp; Matsa med personal hälsar er varmt välkommen till ett annorlunda steakhouse där du själv grillar maten på en glödhet lavasten. Vi arbetar med Ekologiska råvaror &amp; köttet vi serverar kommer från gårdar runt om i Hälsingland.

Öppettider: Endast bordsbokning, ring &amp; boka på 0278-181 85

Passa på att ha din fest eller fira högtider hos oss, hela hotellet kan abonneras!

Vi erbjuder även affärsluncher, passa på att diskutera affärerna över en lavastensgrillad köttbit i lugn &amp; harmonisk miljö vid natursköna Bollegården.

Vi kan även servera vanlig husmanskost i restaurangen vid alla tillfällen, vid bokning av minst 10 personer.

Det är knappt tre kilometer till Bolletjärn, som är 17m djup, och så klar att du ser botten, här kan du ta fram kåpan och dricka direkt ur källan. Sitt här en stund och njut av tystnaden och lugnet, grilla en korv, passa på att fiska eller pimpla, vi säljer fiskekort. Här finns både grillplats med bord, bänkar och vindskydd. Längs leden hit finns den trevliga ”lekladan” där barnfamiljerna gärna stannar till en stund.

<ul>
<li>Bågskytte</li>
<li>Backhoppning</li>
<li>Alpint</li>
<li>Cykel</li>
<li>Längdskidor</li>
<li>Löpning</li>
<li>Mountainbike</li>
<li>Vandring</li>
</ul>
&nbsp;

&nbsp;

Adress: Bollevägen 185, 82194 Bollnäs

Telefon : 0278-181 85

E-post : <a href="mailto:info@bollegarden.se">info@bollegarden.se</a>

  • Året runt.
  • Alpint, Längdåkning, Cykel m.fl.
  • Gävleborg