Bromölla Fritidscenter

Bromölla Fritidscenter och Ivöstrands idrottspark ger enorma möjligheter för större grupper och idrottsföreningar såväl som för mindre konstellationer. Vi ligger vackert beläget intill Ivösjöns strand och vackra strövområden med tillgång till planer både inomhus och utomhus i olika utföranden.

I den nybyggda och fräscha Sparbankshallen erbjuder vi en 2400m2 stor konstgräsplan fördelat på 3st 5-mannaplaner. Det finns förstås även möjlighet använda hela planen och därmed få tillgång till en 7-mannaplan. Utanför hallen finner ni upplysta konstgräsplaner utomhus, två padelbanor och möjlighet att spela innebandy utomhus. Utöver detta erbjuder vi även planer för både beachhandboll och beachfotboll. I anläggningen finns tillgång till fräscha omklädningsrum och duschar.

I området finns även skatepark med möjlighet att åka allt från skateboard och kickbike till inlines. Närhet till badplats och andra fritidsaktiviteter, så som Wakeboard och Actionsportpark, samt IföCenters fantastiska väggmålningar.

Bromölla Fritidscenter ligger centralt i Bromölla med tillgång till matställen, buss- och tågförbindelser, biograf, butiker och campingplats.

Ni bokar en plan i Sparbankshallen för 150kr/timmen och kan själva skräddarsy era träningstider och paket. Vill ni använda våra utomhusplaner med konstgräs bokar ni dessa för 400kr/timmen. Padelbanorna kan ni hyra för 220kr/timmen. Dessa är även bokningsbara för heldag, ni betalar då 2400kr för en bana och 4200kr för två banor. Då har ni tillgång till banorna mellan 08:00-17:00.

I området finns även skatepark med möjlighet att åka allt från skateboard och kickbike till inlines. Närhet till badplats och andra fritidsaktiviteter, så som Wakeboard och Actionsportpark, samt IföCenters fantastiska väggmålningar. Bromölla har ett utbud av kulturella aktiviteter och förutom IföCenters målningar kan man även besöka Havsdrakarnas hus – varför inte leta efter spännande dinosauriefossil i Bromöllas närområde?

  • Fotboll
  • Softball
  • Padel
  • Beachhandboll
  • Utomhusinnebandy

För bokning och offert kontakta oss på info@bfcab.se eller via telefon 0456-622 550.

  • Året runt.
  • Bana från 150kr/timme.
  • Fotboll, Softball, Padel, Beachhandboll m.fl.
  • Skåne