Dina Hallen

Ett träningsläger är den perfekta uppladdningen inför säsongsstarten. Det är då ni får chansen att sätta de sista detaljerna innan allvaret börjar. Men inte bara det. Kanske än viktigare är den nära sammanhållning och laganda som byggs upp på ett läger. Och att ni har roligt förstås.
Dinahallen är en inomhushall med konstgräsmatta där fotboll kan bedrivas året om. Här kan ni anordna era egna träningsläger.

<strong>Hällåsen</strong>

Idrottsläger med aktiviteter är något av det roligaste man kan göra tillsammans och här i Söderhamn finns träningsvarianter som passar många olika idrotter. Inom det centrumnära Hällåsenområdet finns idrottsanläggningar som idag används för en mängd idrotter; skidor, bandy, friidrott, fotboll, ishockey, simning, cykling, motorsport, tennis och löpning. På området finns även äventyrsbadet Aquarena, gym samt elljusspår.

Hällåsen var ett nav under SM-veckan vintern 2017, då 12 av 20 idrotter avgjordes på Häll- åsenområdet. Hällåsen ligger ca 2 km från centrala Söderhamn med bra gång-, bil- och bussförbindelser.

Idag är Hällåsen Söderhamnarnas givna rekreationsområde såväl sommar som vinter. Många tycker att det är extra kul att motionera i Anders Södergrens spår. Utformningen av banorna är gjorda av experter. Hjärtläkaren Eskil Hammarström och den internationellt etablerade skidvallaren och ledaren Ulf Olsson har skapat banprofilerna med hänsyn till rehabilitering, motions och elitträning.

Kontakta vårt kansli för prisuppgifter.

I Söderhamn finns det massor av saker att uppleva när ni inte tränar. Här har du möjlighet att vara stridspilot för en dag. På Söderhamns Flygmuseum kan man prova på deras flygsimulator där man har möjlighet att flyga till valfri plats på jorden. Vill ni uppleva Söderhamns vackra skärgård och gillar fart då kan ni ta en ribbåtstur. Vill ni ta det lite lugnare kan ni njuta av Aquarenas relaxavdelning.
För mer inspiration om vad ni kan hitta på under er träningsfria tid hittar ni på <a href="https://www.visitsoderhamn.se" target="_blank" rel="noopener">visitsoderhamn.se.</a>

Ring kansliet på 0270-183 42 mån-tisdag (8-12), onsdag(13-17) och torsdag-fredag(8-12) om ni vill boka en tid.
Eller maila på: <a href="mailto:1986sff@gmail.com">1986sff@gmail.com</a>

  • Året runt.
  • Fotboll
  • Gävleborg