Fyrishov

Välkommen till Fyrishov som är en av Sveriges största arenor för bad och idrott, med perfekt läge nära Uppsala centrum. Arenan är lätt att nå med bil, tåg och lokalbuss. Många föreningar och förbund lägger regelbundet sina träningsläger på Fyrishov. Träning, boende och mat finns under samma tak, kombinerat med många olika fritidsaktiviteter. Vi har även olika möteslokaler för teorigenomgång och utbildning.

I simhallen har bassängen de olympiska måtten 50 x 25 meter, möjlighet finns att simma på lång eller kort bana. Hopptorn med avsatser på 3, 5, 7,5 och 10 meter och svikt på en och tre meter. Bubbelpooler finns att varva ner i.

För inomhusidrotter finns många möjligheter till träning. På Fyrishov finns sex fullstora hallar som är multifunktionella.

Hela anläggningen ligger i fint längs Fyrisån med gångvägar till centrum och bra möjligheter att värma upp utomhus på bilfria områden.

Alla träningsläger kan anpassas för såväl knatte- som elitlag.

Ni bor i vår stugby som ligger i direkt anslutning till arenan. Stugorna har 4 bäddar och är utrustade med kök, dusch och WC. Fyrishovs restaurang serverar frukost, lunch, middag och mellanmål.

<strong>Träningsläger:</strong>

Barn -12 år: September-maj 350:-, juni-augusti 400:-

Vuxen 13 år +: September-maj 435:-, juni-augusti 485:-

Pris inkl. del i 4-bäddstuga med frukost, lunch och middag.

Pris för träningslokal tillkommer.

Priser inkl. moms.

Med reservation för prisändringar.

Det är viktigt att ha roligt på ett läger och vi kan erbjuda vårt tropiska äventyrsbad med vattenrutschbanor, jetström, vattenfall, vattenkanoner och fågelkvitter. På sommaren öppnar vi upp sommarbadet med pooler och härliga gräsytor som sträcker sig ned till Fyrisån. Bowlinghall med 14 banor, och på sommaren bangolf, beachvolley, fotbollsplan och kanoter i Fyrisån. Gym i form av Friskis&amp;Svettis.

<ul>
<li>Simning</li>
<li>Simhopp</li>
<li>Beachvolley</li>
<li>Bowling</li>
<li>Basket</li>
<li>Dans</li>
<li>Futsal</li>
<li>Handboll</li>
<li>Innebandy</li>
<li>Triathlon</li>
<li>Volleyboll</li>
<li>Yoga</li>
</ul>

Du bokar hela träningslägret med träningslokal, boende och mat i ett och samma telefonsamtal 018-727 49 63 eller via <a href="mailto:info@fyrishov.se">info@fyrishov.se</a>.

  • Året runt
  • Från 350kr
  • Simning, Innebandy, Handboll, Volleyboll, Bowling m.fl.
  • Uppsala