Perexhallen

Boka ert träningsläger och matcher i Söderhamn i Perexhallen!

Söderhamn har två fina ishockeyhallar att stoltera med. Den ena är Ljusnehallen som är belägen i Ljusne, ca 1 ½ mil söder om Söderhamn. Den andra är Perexhallen som ligger på Hällåsen, nära centrum, som även är basen för flera andra idrottsarenor i Söderhamn. Perexhallen har plats för 500 åskådare och har en kafeteria att hänga vid. Det finns en herr- och damtoalett samt en handikappstoalett med skötbord. Det finns fyra omklädesrum med två duschrum och en toalett per varje rum.  Det finns även möjlighet att ta en skön bastu efter träningen. Ta en skön bastu efter träningen. Behöver ni slipa era skridskor så finns det ett sliprum tillgängligt. Parkering finns det gott om på området. Kommer ni med buss är det inte heller några problem. Vaktmästare finns tillgänglig mellan 07:00 – 23:00 vardagar/ 08:00 – 18:00 helger

Hällåsen

Idrottsläger med aktiviteter är något av det roligaste man kan göra tillsammans och här i Söderhamn finns träningsvarianter som passar många olika idrotter. Inom det centrumnära Hällåsenområdet finns idrottsanläggningar som idag nyttjas för en mängd idrotter; skidor, bandy, friidrott, fotboll, ishockey, simning, cykling, motorsport, tennis och löpning. På området finns även äventyrsbadet Aquarena, gym samt elljusspår.

Hällåsen var ett nav under SM-veckan vintern 2017, då 12 av 20 idrotter avgjordes på Hällåsenområdet. Hällåsen ligger ca 2 km från centrala Söderhamn med bra gång-, bil- och bussförbindelser.

Idag är Hällåsen Söderhamnarnas givna rekreationsområde såväl sommar som vinter. Många tycker att det är extra kul att motionera i Anders Södergrens spår. Utformningen av banorna är gjorda av experter. Hjärtläkaren Eskil Hammarström och den internationellt etablerade skidvallaren och ledaren Ulf Olsson har skapat banprofilerna med hänsyn till rehabilitering, motions och elitträning.

För priser och bokningstider kontakta Per Ängvald 076-804 16 62

I Söderhamn finns det massor av saker att uppleva när ni inte tränar. Här har du möjlighet att vara stridspilot för en dag. På Söderhamns Flygmuseum kan man prova på deras flygsimulator där man har möjlighet att flyga till valfri plats på jorden. Vill ni uppleva Söderhamns vackra skärgård och gillar fart då kan ni ta en ribbåtstur. Vill ni ta det lite lugnare kan ni njuta av Aquarenas relaxavdelning.
För mer inspiration om vad ni kan hitta på under er träningsfria tid hittar ni på visitsoderhamn.se

  • Ishockey
  • Konståkning
  • Skridskoåkning

För bokningstider, priser och mer information om ishallen kontakta:

Söderhamns IK

Per Ängvald 076-804 16 62

hockey@soderhamnsik.se

  • September-April
  • Ishockey, Konståkning, Skridskoåkning
  • Gävleborg