Hällesåkersgården

Hällesåkersgården är belägen ca. 2 mil söder om Göteborg i natursköna Hällesåker. På vår anläggning finns två fina gräsplaner i storlek för 11-manna fotboll. I gården finns en stor nyrenoverad (årsskiftet 2019-2020) samlingslokal som bland annat används för pingis och dans. Det finns tillgång till omklädningsrum, duschrum och bastu. Det finns också ett litet gym för rehab och styrketräning.

Mat ingår inte, men det finns ett fullt utrustat kök för användning och möjligheten för övernattning i gården, pris efter överenskommelse.

Pris efter överenskommelse (kontakta oss för information).

I Hällesåker är det närheten till naturen och det lugnet som bara kan nås på landsbygden som bör lyftas upp. Det finns badsjöar inom några km och bra vägar att promenera och springa på. Närheten till Göteborg är givetvis ett stort plus, det går att ta sig dit kommunalt med en buss och sedan byte till pendeltåg (ca. 40 minuter restid), eller med bil (ca. 25 minuter restid). I Göteborg finns ett stort utbud och möjligheter till aktiviteter, för att nämna några, Liseberg, elitidrott på topp nivå, shopping med flera.

Alla idrotter som utförs på gräsplan, till vardags används planerna till fotboll, i samlingslokalen finns möjlighet till exempelvis pingis och dans.

  • Inomhus året runt, fotbollsplanerna 1 maj - 30 september.
  • Pris efter överenskommelse.
  • Fotboll, Bordtennis
  • Västra Götaland