Hälleviks Camping

Hälleviks Camping, som ligger i Listerlandet i den västra delen av Blekinge, erbjuder korta avstånd till många aktiviteter och utflyktsmål. I Sölvesborg (15min) och Karlshamn (30min) hittar du varierande shopping, restauranger och vackra omgivningar. I Karlskrona hittar du en fantastisk skärgård bestående av 1650 öar och skär. En annan populär dagsutflykt är skånska Österlen (1,5timme) som kännetecknas av naturskönhet, jordbruksbygd och pittoreska kustsamhällen.

Fotboll

Hällevik på Listerlandet i Blekinge erbjuder en bra miljö och perfekta förhållanden för att er förening skall få de bästa förutsättningar för en lyckad säsong. Vi har två helt nyanlagda konstgräsplaner samt tre naturplaner som är spelbara tidigt. Vi samarbetar med Mjällby AIF och träningsarenan är Strandvallen i Hällevik, som ligger på gångavstånd från Hälleviks camping. I ert pris ingår två träningar per dag. Vi bokar även in träningsmatcher till er förening samt fixar domare. Vi erbjuder föreläsningar inom olika teman så som Första Hjälpen/Idrottskador, ämnen inom barn o idrott, självkänsla/ledarskap m.m. På sommar/höst kan ni kombinera er träning med familjesemester. Vi erbjuder barnvänliga stränder, poolområde, restauranter samt underbar natur. Ni kan välja allt från helpension till självhushåll, eller kombinera dessa.

Simning

Toppa formen med ett simläger vid utomhusbassängerna på Hälleviksbadet. Anläggningen, som ligger 300 meter från campingen, har en stor bassäng (50*17,5 m) med djup från 1,20m. Mellanbassängen är 0,80 m djup och plaskbassängen är ankeldjup. Det finns en liten vattenrutschkana för de små samt en stor på 59 m, en beach volley bana, öppna gräsområden, lekplats, bastu, restaurang och glassbar.

Fotbollsläger

Helpension i lägenhet inkl. 2 träningspass/1,5 tim 720:-/person/natt

Helpension i campingstuga inkl. 2 träningspass/1,5 tim 620:-/person/natt

Självhushåll i lägenhet  inkl. 2 träningspass/1,5 tim 420:-/person/natt

Självhushåll i campingstuga inkl. 2 träningspass/1,5 tim 290:-/person/natt

Kan kombineras med valda måltider. Samlingslokal med kök ingår. För övriga idrotter ingår hallhyra.

Simläger

Helpension i campingstuga inklusive 2 träningspass. 545:-/vuxen 430:-/barn

Helpension i lägenhet inklusive 2 träningspass. 675:-/vuxen 560:-/barn

Självhushållsalternativ Lägenhet 375:-/person/natt Stuga 230:-/person/natt

  • Fotboll
  • Simning

Maila intresse och bokningsförfrågningar till:

lager@hallevikscamping.se

  • Året runt
  • Fotboll, Simning
  • Från 230kr/person
  • Blekinge