Hasslö GoIF

Overview

Välkomna till Hasslö GoIF och vår anläggning Skärgårdsvallen. Hasslö är en ö med broförbindelse i Karlskrona skärgård. Ön kallas även ”Lilla Hawaii” på grund av sitt soliga väder och sin fina långgrunda strand, Sandvik. På ön finns två trevliga gästhamnar, Garpahamnen på södra delen av ön och Hallahamnen på nordvästra sidan.

Hasslö GoIF kan erbjuda dig och din klubb oförglömliga dagar hos oss. Vi arrangerar exempelvis läger med helpension inklusive två träningspass dagligen på utmärkta gräsplaner. I vårt ordinarie lägerutbud finns ungdomsläger för upp till 150 deltagare.

Vår anläggning ligger mitt på ön med närhet till affär, pizzeria och bad. Allt ni behöver finns på gångavstånd. Planerna som finns att tillgå är två fullstora gräsplaner, en fullstor grusplan, samt en mindre (7-manna) gräsplan. Planerna går att utnyttja tidigt på året.

Det finns även 4 omklädningsrum, bastu, tvättrum med tillgång till tvättmaskin och torktumlare. Vi kan också erbjuda tennisbana och gym.

Boende ordnas i föreningens vandrarhem vilket har 29 bäddar (9 rum). Utöver det finns det möjlighet till förläggning i sovsal i intilliggande Folkets Hus.

Folkets hus funkar utmärkt för att ha samling, föreläsning, fest, yoga osv.

Vi har ett gott samarbete med lokala matleverantörer som levererar mat till våra läger. I Folkets Hus finns det matsal, med tillhörande storkök samt en stor lokal.

Självklart skräddarsyr vi arrangemanget efter era behov, vi kan till exempel ordna träningsmatcher mot förenings lag om så önskas. Hör gärna av er för mer information.

Oavsett ert behov – vi är lyhörda och flexibla och ser till att ni får en givande upplevelse som stärker såväl individ som grupp!

Vi har färdiga paket med boende och mat eller så kan man välja boende och eget självhushåll.

Från 290 kr/person.

Planhyra för t ex fotboll, beroende på plan från 1500 – 1700 kr/dag. Om man önskar hyra 2 planer 3000 kr/dag.

Bad, promenader, gym, tennisbana att hyra, restauranger, fiska (rök finns).

  • Fotboll
  • Gymnastik
  • Dans
  • m.fl.
  • Året runt (gäller ej fotboll)
  • Från 290kr/pers.
  • Gymnastik, Dans, Fotboll m.fl.
  • Blekinge