Helsingehus Arena

Boka ert träningsläger och matcher på Helsingehus arena på Hällåsen!

Söderhamns bandyhall är Sveriges första enda bandyhall med ledbelysning! Det finns en stor läktare som rymmer 1800 åskådare och en liten kafeteria som är öppen efter förfrågan.
Det finns fyra omklädesrum, två duschrum och en toalett per varje rum. Ta en skön bastu efter träningen. Det finns plats för 15 personer.
Parkering finns det gott om på området. Kommer ni med buss är det inte heller några problem.
Vaktmästare finns tillgänglig mellan 07:00 – 23:00 vardagar/ 08:00 – 18:00 helger.
Ta chansen att träna eller matcha i perfekta förhållanden utan påverkan av väder och vind.

Hällåsen

Idrottsläger med aktiviteter är något av det roligaste man kan göra tillsammans och här i Söderhamn finns träningsvarianter som passar många olika idrotter. Inom det centrumnära Hällåsenområdet finns idrottsanläggningar som idag nyttjas för en mängd idrotter; skidor, bandy, friidrott, fotboll, ishockey, simning, cykling, motorsport, tennis och löpning. På området finns även äventyrsbadet Aquarena, gym samt elljusspår.

Hällåsen var ett nav under SM-veckan vintern 2017, då 12 av 20 idrotter avgjordes på Häll-åsenområdet. Hällåsen ligger ca 2 km från centrala Söderhamn med bra gång-, bil- och bussförbindelser.

Idag är Hällåsen Söderhamnarnas givna rekreationsområde såväl sommar som vinter. Många tycker att det är extra kul att motionera i Anders Södergrens spår. Utformningen av banorna är gjorda av experter. Hjärtläkaren Eskil Hammarström och den internationellt etablerade skidvallaren och ledaren Ulf Olsson har skapat banprofilerna med hänsyn till rehabilitering, motions och elitträning.

Priser fås via förfrågan.

I Söderhamn finns det massor av saker att uppleva när ni inte tränar. Här har du möjlighet att vara stridspilot för en dag. På Söderhamns Flygmuseum kan man prova på deras flygsimulator där man har möjlighet att flyga till valfri plats på jorden. Vill ni uppleva Söderhamns vackra skärgård och gillar fart då kan ni ta en ribbåtstur. Vill ni ta det lite lugnare kan ni njuta av Aquarenas relaxavdelning.

För mer inspiration om vad ni kan hitta på under er träningsfria tid hittar ni på visitsoderhamn.se

För bokningstider, priser och mer information om bandyhallen vänligen kontakta:

Broberg/Söderhamn Bandy

kansli@brobergsoderhamn.se

0270-157 09

Passa på att boka träningar, matcher och träningsläger i Söderhamn och Helsingehus Arena. Gör som många andra ungdomslag och flera elitserielag från Sverige, boka in er i Helsingehus Arena! Ta chansen att träna eller matcha i perfekta förhållanden utan påverkan av väder och vind.

  • Kontakta oss för lediga tider
  • Offert
  • Bandy, Konståkning
  • Gävleborg