Hoks Naturcamping

Om man vill utöva kanot eller kajak, så finns det fina paddlingsmöjligheter i Härrån ca 4 km från campingen. Ca 6 mil från campingen ligger Isaberg. Där finns det fina backar att åka i under vintern. Om vi har tillräckligt med snö brukar det även anläggas skidspår på golfbanan, som man kan utnyttja. Finns även fina vägar att åka rullskidor på. Vi har inga färdiga lägerpaket men vi kan sy ihop era önskemål så att det passar just er.

<strong>Stugor öppet året om. Samlingslokal kan bokas 1/4-1/11. Campingen är öppen 1/4-1/11</strong>

Vi har stugor för 4-7 personer för uthyrning. I varje stuga finns dusch och toalett. I alla stugor finns även kök för självhushållning. Man kan även hyra samlingslokalen (1/4-1/11), som rymmer 30 personer. Då kan man laga och äta mat tillsammans. Det finns även en fin grillplats i anslutning till samlingslokalen. Om man inte vill hyra stuga finns det även möjlighet att bo på vår camping, som är öppen 1/4-1/11.

Prisbild enligt överenskommelse oss emellan.

När ni bor på campingen kan ni vandra i naturen, fiska, umgås med varandra eller spela golf. På campingen finns även en fin liten lekplats för barnen. Det finns även möjlighet att låna trampbilar utan kostnad. Det är 3 mil till Jönköping med shopping och sevärdheter. Campingen ligger även i närheten av High Chaparral – en park i Western tema. En dagsutflykt till Astrid Lindgrens Värld, Skara Sommarland och Liseberg kan man även göra när man bor hos oss.

<ul>
<li>Cykling</li>
<li>Vandring</li>
<li>Kajak</li>
<li>Kanot</li>
<li>Orientering</li>
<li>Löpning</li>
<li>Längdskidåkning</li>
<li>Fotboll</li>
<li>Golf</li>
<li>Barmarksträning</li>
<li>Rullskidor</li>
</ul>

Tfn: 070-236 10 10

Hemsida: <a href="http://www.osterskog.se" target="_blank" rel="noopener">www.osterskog.se</a>

e-mail: <a href="mailto:naturcamping@osterskog.se">naturcamping@osterskog.se</a>

  • Året Runt
  • Fotboll, Cykling, Rullskidor, Längdskidor, Golf, Kanot m.fl.
  • Jönköping