Karstorps Gård

Västerviks FF:s klubblokal, belägen vid Karstorps natursköna motionsområde, är en utmärkt plats att förlägga idrottsläger vid. Anläggningen ligger ett par kilometer från Västerviks centrum.

Adress:

Karstorps Gård 1
Baumansgatan
593 32 Västervik
Epost: kansli@vasterviksff.se

Den stora klubblokalen rymmer upp till 40 personer som övernattar på luftmadrasser. Undervåningen består av 4 omklädningsrum med toalett och dusch, samt ett stort allrum med bord och stolar för ca 50 personer. I anslutning till allrummet finns ett fullt utrustat kök, inklusive kyl och frys. På övervåningen finns två rum att använda för övernattning. I allrummet finns en TV och möjlighet att koppla in dator och visa storbild på duk.

Två möblerade uteplatser med grillmöjligheter finns.

1 900 kr per dygn, plus 70 kr per person och natt, vid övernattning. I priset ingår inte städning. Städmaterial finns att låna.

I direkt anslutning till klubblokalen finns Karstorpsfältet med ett tiotal fotbollsplaner (gräs). Det finns också motionsspår i skogen med 2,5, 5- och 10-kilometersspår. Det finns också mountainbikebana i skogen samt en OCR-bana. Västerviks orienteringsklubb tränar i skogarna vid Karstorp. Vid klubbhuset finns också Atletklubben, ett gym där det också finns ett par squash-planer. Några hundra meter från klubbhuset finns Västerviks gokart-bana.

Fotboll, orientering, OCR, mountainbike.

Dennis Johansson
Telefon: 0709-49 42 75

Epost: dennis.eva50@gmail.com

Hemsida: www.vasterviksff.se

Snabbfakta

  • 1900kr per dygn
  • Fotboll, Orientering, OCR, Mountainbike
  • Kalmar