Kvillsfors Idrottspark

Idrottsparken i Kvillsfors är centralt belägen mitt i byn. Här finns förutom fotbollsplan 160×50 också ett utegym , hinderbana och en tennisplan med asfalt. Ett stenkast från idrottsparken rinner Emån med Tureforsdammen där samhällets kommunala badplats är belägen. Ca 100 meter från anläggningen finns elljusspår med belysning 2,5 km långt. På idrottsplatsen finns ställplats med el för husvagnar och husbilar, det är även möjligt att tälta på området. Pentry med kyl, frys och micro finns i klubblokalen som rymmer 30 personer. Solarium och grillplats samt dansbana ligger också på området.

Boende kan vid behov ordnas i samhällets sporthall. Pensionat ligger 6 km från Kvillsfors där hela paket med boende, mat och upplevelser som kanotturer på Emån och äventyrsdag med linbana och skjuta med pilbåge mm kan bokas, se hemsidan www.emventure.se

Pris per person och dygn: 100 kr för att nyttja anläggningen inkl dusch och självhushåll.
Vill ni ha liten frukost: smör & bröd, pålägg, flingor, mjölk och kaffe/ te tillkommer 40 kr.
Stor frukost inkluderar även juice, ägg och gröt 60 kr/pers.

Övriga aktiviteter utanför träningstid är t ex guldvaskning i Ädelfors, besök i Kleva gruva eller cykla dressin från Hultsfred till Målilla. Fiskemöjligheter i Emån.

Lola Frödeberg

lolaf@spray.se

0730491609

  • Året runt.
  • 100kr/pers & dygn.
  • Fotboll
  • Jönköping