Prioritet Serneke Arena – Escape Sport

I centrala Göteborg på 45 300 kvm yta finns Nordens mest moderna multisportanläggning, Prioritet Serneke Arena. Vi erbjuder en nybyggd inomhusarena med fullstor inomhusfotbollsplan med den senaste generationens konstgräs, två idrottshallar, mängder av fotbollsplaner utomhus, eget omklädningsrum m.m. Allt för att göra ert träningsläger till den optimala upplevelsen i underbara Göteborg! På anläggningen finns dessutom en unik 1200 m lång skidanläggning, spa-anläggning ett av Nordens största gym och Sveriges största beachvolleyanläggning. Med kombination av olika aktivitetsytor, modernt boende, restaurang och fullstor inomhuskonstgräsplan kan vi exklusivt erbjuda unika träningsläger för ert lag.

Träning
Träna på halv- eller helplan, eller be oss sätta ihop en träningsmatch. Vi har ett nära samarbete med IFK Göteborg samt flera olika specialisttränare som kan komplettera era dagar hos oss med specialanpassad träning för extra vinning.

I anslutning till anläggningen finner ni fina och fräscha Kviberg Hotell Park. Här bor ni bra i moderna rum, har tillgång till konferenslokaler för genomgångar och även anpassade måltider för att skräddarsy hela ert uppehälle.

Från 995:- för dagspaket och 1995:- inkl. logi.

I samma byggnad hittar ni flera faciliteter som kan förgylla träningsuppehället med roliga aktiviteter och teambuilding. Här finns både Beachbolleyplaner och rentav en skidslinga som vi kan garantera skapar massvis med skratt.

  • Fotboll
  • Handboll

Marcus Holmqvist, Escape Sport

033 25 88 50

info@escapesport.se

www.escapesport.se

  • Året runt.
  • Från 995kr/pers.
  • Fotboll, Handboll
  • Västra Götaland