Skokloster Hotell & Restaurang

Overview

Skokloster Hotell & Konferens ligger naturnära och som granne har vi skoklosters slott. Vi arbetar nära våra gäster och för Er som idrottsförening har vi stora gröna ytor att nyttja och vi har ett gym. Vi är ett alternativ för sommarläger eller som en samlingsplats dagarna innan avresa från Arlanda. Eller för dagar att bygga ett starkt team tillsammans med vår samarbetspartner aventi.se. Varmt välkomna till  Skokloster!

Träning

Vi har gym som ni har fri tillgång till under vistelsen, vi ligger naturnära med fin omgivning med skoklosters slott som granne vilket är en fin omgivning att ha utomhusträningar på. Efter träningen finns Mälaren 100m från oss att ta ett svalkande dopp i.

I paketet ingår välkomstsmörgås, del i dubbelrum, frukost, lunch (pasta med köttfärssås), Fm/Em kaffe med frukt, middagsbuffé (helstekt fläskhare med rostad potatis och rödvinssås med olika sallader). Specialkost erbjuds för allergier.

Pris per person är från 1095 kr/person.

Alla former av idrotter som behöver en plats att kunna samla sig och ha fokus på teambuilding och teorigenomgångar varierat med barmarksträning.

  • Året runt.
  • Från 1095kr/pers.
  • Dom flesta.
  • Uppsala