Träningsläger i Älvdalen

Mitt i Dalarna hittar ni Hotell Älvdalen som erbjuder helpension. Hotell Älvdalen är ett familjärt hotell med många års erfarenhet av träningsläger och hos oss hittar ni boende i allt från 2-bäddsrum upp till 7-bäddsrum och mat och konferenslokaler för både stora och små grupper. I Älvdalen finns en fantastisk simhall med 50-meter bassäng, här finns sporthall, en ishall och många mil med preparerade längdskidspår både på konstsnö och natursnö. Det bästa av allt är att Hotell Älvdalen har allt på gångavstånd. Vill ni göra andra aktiviteter under er vistelse, så hjälper vi er gärna till med kringaktiviteter.

Varmt välkomna till oss på Hotell Älvdalen!

Hotell Älvdalen är ett familjärt hotell med 52 rum och totalt 164 bäddar.
Logi, frukost, lunch & middag ingår i priset.

Logi med helpension från 495:-/person.

Tillkommer hyra för simhall, ishall och spårkort för längdskidåkning.

Simning

Älvdalens Simhall ligger centralt i Älvdalen och har en av Sveriges få 50-metersbassänger. Bassängen har åtta banor varav minst fyra är bokningsbara. Älvdalens Simhall är perfekt för lägerverksamhet och populär bland simklubbar. Bland gästerna ses både svenska och norska klubbar upp till elitnivå. I Simhallen finns även en undervisningsbassäng, barnbassäng, 60-meters vattenrutschbana, bastu, bubbelpool, solarier och en cafeteria.

Längdskidor

Här finns två olika skidanläggningar – Skidstadion i Älvdalen & Rännkölen som är Älvdalens snöparadis (640 m.ö.h).
I Rännkölen lägger sig natursnön tidigt, ofta redan i november. Tidigt på säsongen går spåren efter vägarna och senare under säsongen utökas spåren längst myrarna. På Skidstadion i Älvdalen tränar allt från motionären, ungdomar och elitåkare. Här finns kort spår, långa spår, backar och myrar – ja, spår för alla smaker helt enkelt! På skidstadion läggs det konstsnö så fort det är tillräckligt kallt.

Ishockey

Älvdalens Ishall är perfekt för lägerverksamhet. Det är både ishockeyklubbar, bandyklubbar och konståkningsklubbar som tränat i Älvdalens Ishall.

Telefon: 0251-105 00

info@hotellalvdalen.se

  • Året runt.
  • fr 495:-/pers
  • Simning, Ishockey, Längdskidor
  • Dalarna