Tyringe Kurhotell

Tyringe Kurhotell är den perfekta platsen för dig som vill hålla ett träningsläger. Här bor alla deltagare tillsammans i sovsal i vår Sport Lodge där de kan slappna av efter en aktiv dag. Ett hotell som andas sport och hård träning, men där den vackra naturen bjuder in till välförtjänt avkoppling. Arrangera ert nästa träningsläger i Sverige. Med vårt koncept för träningsläger – Tyringe Sport Camp erbjuder vi träningsläger i anpassade paket för lag och föreningar och individuella satsningar i kurortsmiljö i Sverige med moderna förtecken. Du finner unika möjligheter till att arrangera träningsläger på hotellet tack vare den stora mängd av idrottsanläggningar som ligger i direkt anslutning till hotellet. Detta gör kurhotellet till ett utmärkt hotell för träningsläger i Sverige.

Oavsett om ni önskar träna fotboll, ishockey, konståkning, basket, innebandy, handboll, orientering eller någon annan sport så erbjuder vi något för din förening eller ditt lag. Vårt Sport Lodge är där ni tillsammans bor och slappnar av efter en aktiv dag.

Sport Lodge nyrenoverades hösten 2019 och står redo att ta emot er som gäster. Sport Lodge kan rymma upp till 100 aktiva deltagare och i Sport Lodge finns flera olika sovsalar och lite mindre rum som kan användas för mindre grupper eller som ledarrum. Sport Lodge har 3 större sovsalar som rymmer mellan 20-30 deltagare samt 5 mindre rum som rymmer mellan 4-12 personer.

Som ni förstår finns alla möjligheter till att skapa ett perfekt träningsläger på Tyringe Kurhotell som i kombination med ett sammansvetsande boende även säkerställer att ni får bra och näringsrik kost under er vistelse för att kunna maximera insatsen under lägret.

Vi har färdiga upplägg på 2- eller 3 dagars läger men många väljer att stanna längre än så. Då sätter vi ihop ett bra program för detta också.
Välkommen att kontakta oss.

2 DAGARS TRÄNINGSLÄGER
Vårt 2 dagars träningsläger passar er som önskar ett intensivt träningsläger eller för barn/ungdomar som är på sitt första träningsläger. Med vårt effektiva upplägg för dagarna finns det ändå gott om tid för trevliga möjligheter att sammansvetsa gruppen utöver träningspassen.

3 DAGARS TRÄNINGSLÄGER
Vårt 3 dagars träningsläger är ett perfekt läger som sätter fokus på bra och varierande träningsmöjligheter och sammansvetsar gruppen på ett fantastiskt sätt. I konceptet finns flera pass inom just er sport men även inslag av andra aktiviteter. Ett kanonbra prisvärt och bekvämt träningsläger för just er!

Träningsläger efter förfrågan
Om något av våra färdiga 2- eller 3 dagars koncept inte passar er eller om ni vill ha ett längre läger är ni mycket välkomna att kontakta oss så löser vi ert läger på bästa vis.

Ladda gärna ner vår folder för ytterligare information.

För att orka med träningen och hålla energin uppe vid träning erbjuder vi vällagad, god och hälsosam mat anpassad för våra besökare på träningsläger. Till maten serveras alltid olika grönsaker och sallader. Maten serveras på buffé såväl vid frukost, lunch som middag så att du som besökare kan välja det som du tycker om. Deltagarna på träningsläger äter sin mat inne i en av hotellets rymliga och fina matsalar som endast ligger några få steg från boendet i Sport Lodge.

Ni bor i vårt separata Sport Lodge bakom hotellet som erbjuder flera stora som små sovsalar mellan 4 till 28 sängplatser. Det finns även möjlighet till separata ledarrum. Sport Lodge är försedd med gemensam dusch och toalett och kyl. Här finns även ett sällskapsrum med tv, Inne på hotellet finns även ett stort aktivitetsrum. Alla våra sängar är försedda med madrass, täcke och kudde. Handdukar samt sängkläder (lakan, påslakan, örngott) medtages, dock finns möjligheten att hyra i receptionen. Vi har stor erfarenhet av olika former av Idrottsläger och våra menyer till idrottare är väl anpassade för hård träning.

Idrottsfrukost består av bröd, smör, ost, pålägg, grönsak, flingor, juice, kaffe/te och mjölk. Till lunch och middag serveras en varmrätt, blandsallad, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe/te. Vår kökschef sammanställer en meny väl anpassat till näringsbehovet under en hård träningsvecka. Givetvis tar vi hänsyn till allergier och avvikelser.

Givetvis får ni även boka några av våra 34 hotellrum. Vänligen kontakta oss för prisförslag.

Prisexempel 2023:

2 dagars läger:
1 x övernattning i Sport Lodge
1 x frukostbuffé
1 x lunch
1 x middag
795kr per person

3 dagars läger:
2 x övernattning i Idrottshuset
2 x frukostbuffé
1 x lunch
2 x middag
1 x kvällsfika
1195kr per person

Träningsläger 1 vecka (ex. sön-lör):
6 x övernattning Idrottshuset
6 x frukostbuffé
6 x lunch
6 x middag
6 x kvällsmål
3990kr

Tyrs Hov
Idrottens högborg i Tyringe, som innehåller idrottshall för de flesta idrotter samt is- och simhall. Rätt plats för badminton, basket, handboll, innebandy, volleyboll och gymnastik i alla former. Bokning görs via http://fri.hassleholm.se/bokning/

Tyrehallen
Multiarenan bygdes i anslutning till Tyrs Hov och erbjuder konstgräs för fotboll och löparbanor för friidrott. Kan även användas för andra sporter och arrangemang. Bokning görs via http://fri.hassleholm.se/bokning/

Tyrs Hage
Tyrs Hage är Tyringes natursköna idrottsplats. Idrottsplatsen drivs av kommunen. Här finns två fullstora gräsplaner och en grusplan med belysning. Runt huvudplanen finns löparbanor med stybb.

Kurhotellets tennisbana och fotbollsplan
Vi erbjuder en kostnadsfri tennisbana samt en fotbollsplan för träning och gruppaktiviteter bakom hotellet. Bokningar görs via info@tyringekurhotell.se alt. 0451-57770.

Motionsspåret i Sanatorieskogen
Bara ett stenkast från hotellet i den vackra bokskogen finns Tyringes erkänt fina motionsslingor som är mellan 2,5-10 km långa. Gula spåret är 5 kilometer Röda spåret är 7 kilometer Gröna spåret är 10 kilometer I anslutning till Tyrs Hov ligger det elbelysta motionsspåret på 2 km.

Cykel och vandring
Kontakta oss för mer information om cykel- och vandringsleder.

Aktivitetsrum på Kurhotellet:

AKTIVITETSRUM OCH KONFERENSLOKALER UNDER TRÄNINGSLÄGRET Deltagarna på träningslägret har under sitt läger under tillgång till hotellets 600 kvm stora aktivitetsrum. Vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter, alltifrån pingisbord, dartkastning, liten innebandyrink, storbildsmöjligheter, fotbollsspel och mycket mer.

Helt enkelt något för alla. Föreningen/laget ansvarar för att de saker som finns tillgängliga lämnas i samma skick som när ni kom.

KONFERENSRUM FÖR TRÄNINGSLÄGER

Om man under sitt träningsläger önskar använda något av våra konferensrum för en genomgång, föreläsning eller kanske gemensam bio eller tv-tittande på kvällen kan vi erbjuda konferensrum för er att boka som rymmer alltifrån 4 upptill 150 sittande personer.

Tyringe Kurhotell är den perfekta platsen för dig som vill hålla ett träningsläger. Här bor alla deltagare tillsammans i sovsal i vår Sport Lodge där de kan slappna av efter en aktiv dag. Ett hotell som andas sport och hård träning, men där den vackra naturen bjuder in till välförtjänt avkoppling.

Arrangera ert nästa träningsläger i Sverige. Med vårt koncept för träningsläger – Tyringe Sport Camp erbjuder vi träningsläger i anpassade paket för lag och föreningar och individuella satsningar i kurortsmiljö i Sverige med moderna förtecken.

Du finner unika möjligheter till att arrangera träningsläger på hotellet tack vare den stora mängd av idrottsanläggningar som ligger i direkt anslutning till hotellet. Detta gör kurhotellet till ett utmärkt hotell för träningsläger i Sverige.

Oavsett om ni önskar träna fotboll, ishockey, konståkning, basket, innebandy, handboll, orientering eller någon annan sport så erbjuder vi något för din förening eller ditt lag. Vårt Sport Lodge är där ni tillsammans bor och slappnar av efter en aktiv dag.

Sport Lodge nyrenoverades hösten 2019 och står redo att ta emot er som gäster. Sport Lodge kan rymma upp till 100 aktiva deltagare och i Sport Lodge finns flera olika sovsalar och lite mindre rum som kan användas för mindre grupper eller som ledarrum.

Kontakt & Bokning

Vid frågor eller bokning av ditt idrottsläger kan du alltid höra av dig till oss på telefon 0451-577 70 eller genom att maila till info@tyringekurhotell.se.

Tyringe Kurhotell

Sanatorievägen 15

282 31 Tyringe

Hemsida: www.tyringekurhotell.se

Varmt välkommen!

Vi finns även på facebook och instagram.

  • Här finns möjlighet till dom flesta idrotterna.
  • från 795kr/pers.
  • Skåne