Tyringe Kurhotell

Tyringe Kurhotell är den perfekta platsen för dig som vill hålla ett träningsläger. Här bor alla deltagare tillsammans i sovsal i Idrottshuset där de kan slappna av efter en aktiv dag. Ett hotell som andas sport och hård träning, men där den vackra naturen bjuder in till välförtjänt avkoppling.

Ni bor i vårt separata Idrottshus bakom hotellet som erbjuder 6 sovsalar mellan 4 till 28 sängplatser. Det finns även möjlighet till separata ledarrum. Idrottshuset är försedd med gemensam dusch och toalett, kyl, kaffemaskin, mikrovågsugn samt en bastu. Alla våra sängar är försedda med madrass, täcke och kudde. Handdukar samt sängkläder (lakan, påslakan, örngott) medtages dock finns möjligheten att hyra i receptionen. Givetvis får ni även boka några av våra 34 hotellrum. Vänligen kontakta oss för prisförslag. Vi har stor erfarenhet av olika former av Idrottsläger och våra menyer till idrottare är väl anpassade för hård träning. Idrottsfrukost består av bröd, smör, ost, pålägg, grönsak, flingor, juice, kaffe/te och mjölk. Till lunch och middag serveras en varmrätt, blandsallad, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe/ te. I kvällsmålet ingår bröd, smör, ost, pålägg, grönsak, flingor, juice, kaffe/te och mjölk. Vår kökschef sammanställer en meny väl anpassat till näringsbehovet under en hård träningsvecka. Givetvis tar vi hänsyn till allergier och avvikelser.

3 dagars läger:
2 x övernattning i Idrottshuset
2 x frukostbuffé
2 x lunch
2 x middag
2 x kvällsmål
Fred-Sönd: 870 kr/pers inkl moms
Månd-Torsd : 810 kr/pers inkl moms

Träningsläger 1 vecka:
6 x övernattning Idrottshuset
6 x frukostbuffé
6 x lunch
6 x middag
6 x kvällsmål
Månd-Torsd: 2610 kr/pers inkl moms
Fred-Sönd: 2790 kr/pers inkl moms

Tyrs Hov
Idrottens högborg i Tyringe, som innehåller idrottshall för de flesta idrotter samt is- och simhall. Rätt plats för badminton, basket, handboll, innebandy, volleyboll och gymnastik i alla former. Bokning görs via http://fri.hassleholm.se/bokning/

Tyrehallen
Multiarenan bygdes i anslutning till Tyrs Hov och erbjuder konstgräs för fotboll och löparbanor för friidrott. Kan även användas för andra sporter och arrangemang. Bokning görs via http://fri.hassleholm.se/bokning/

Tyrs Hage
Tyrs Hage är Tyringes natursköna idrottsplats. Idrottsplatsen drivs av kommunen. Här finns två fullstora gräsplaner och en grusplan med belysning. Runt huvudplanen finns löparbanor med stybb.

Kurhotellets tennisbana och fotbollsplan
Vi erbjuder en kostnadsfri tennisbana samt en fotbollsplan för träning och gruppaktiviteter bakom hotellet. Bokningar görs via info@tyringekurhotell.se alt. 0451-57770.

Motionsspåret i Sanatorieskogen
Bara ett stenkast från hotellet i den vackra bokskogen finns Tyringes erkänt fina motionsslingor som är mellan 2,5-10 km långa. Gula spåret är 5 kilometer Röda spåret är 7 kilometer Gröna spåret är 10 kilometer I anslutning till Tyrs Hov ligger det elbelysta motionsspåret på 2 km.

Cykel och vandring
Kontakta oss för mer information om cykel- och vandringsleder.

Tack vare de mångfaldiga sportanläggningar i Tyringe har vi på Tyringe Kurhotell möjlighet att ta emot de flesta idrotter för träningsläger. Kontakta oss för mer information.

Kontakt & Bokning

Vid frågor eller bokning av ditt idrottsläger kan du alltid höra av dig till oss på telefon 0451-577 70 eller genom att maila till info@tyringekurhotell.se.

Tyringe Kurhotell

Sanatorievägen 15

282 31 Tyringe

Hemsida: www.tyringekurhotell.se

Varmt välkommen!

Vi finns även på facebook och instagram.

Du kan skicka en förfrågan via det här formuläret.

Tyringe Kurhotell

Snabbfakta

  • Här finns möjlighet till dom flesta idrotterna.
  • 870kr/pers fred-sönd.
  • Skåne