Wendelsberg

Wendelsberg är ett hotell och vandrarhem i sagolik naturmiljö nära till Göteborg city och Landvetter flygplats. Här njuter du i underbar natur från den vackra Wendelsparken som också är perfekt för en löprunda. Hotellet erbjuder prisvärt boende i 1–2-bäddsrum eller masslogi året runt. Wendelsparken är en av Sveriges äldsta anlagda naturparker. Kombinera det lantliga lugna läget med Göteborgs stora utbud av nöjen och sevärdheter. Bara 15 minuter från centrala Göteborg. Vi erbjuder fri parkering och har nu även en laddstolpe för elbilar.

Vi kan erbjuda boende till idrottsföreningar och andra grupper i allt från enkelrum till masslogi. Är ni större sällskap så kan vi eventuellt ordna mat. Vi kan erbjuda frukost, lunch, middag, fika och frukt. Allt i en alkoholfri miljö.

Vi har en mindre sovsal med 10 våningssängar. Sängarna är uppdelade i två rum. Det finns 2 toaletter, ett litet, men fullt utrustat kök, ett sällskapsrum med tv samt ett litet gym. Duschar är tillgängliga i ett anslutande hus. Det finns också en fin uteplats med tillgång till grill och sittplatser. Sovsalen är handikappanpassad.

På sommaren har vi enkel, dubbel, trebäddsrum och familjerum. Alla rum har egen dusch och toalett, vissa har delad hall med rummet bredvid. Våra sommarrum har en enklare standard och därför ett lägre pris. Tv finns i varje byggnad och internet i alla rum.

305:-/person/natt i vår sovsal. Priset inkluderar även frukost och slutstäd.
Lakan- och handduksset finns att köpa till för 90:-/styck.

Vid tillägg av mat i större sällskap förändras priset.

Med 15 minuter från centrala Göteborg finns det mycket kringaktiviteter. Liseberg, Universeum, Laserdome, Gokart och Airhop är alla populära aktiviteter. Vi hjälper gärna till att boka!

Det finns tillgång till en gymnastiksal på 264 kvm och en teaterlokal med scen och publikstolar. Det är även nära till badplats.

Här finns möjlighet att utföra de flesta typer av idrott.

För mer information kontakta oss på 0707-380536 eller <a href="mailto:reservation@wendelsberg.se">reservation@wendelsberg.se</a>.

Om möjligheten finns får ni gärna besöka oss på Oskar Lundgrensväg 3 (435 35, Mölnlycke).

  • Året runt.
  • 305kr/pers/dygn
  • Fotboll, Innebandy, Basket m.fl.
  • Västra Götaland